Xana are nevoie URGENT de ajutor

pisi nevoie 1O alta solicitare de ajutor ne pune pe jar, doar ca din pacate spatiul destinat pisicilor nu ne mai permite sa preluam nicio pisica.
Putem ajuta financiar cu conditia ca pisica dupa vindecare sa fie preluata de altcineva.

Iata mesajul primit pentru ea :
„Ieri cand ma intorceam de la munca am zarit o pisicuta ce plangea de durere si s-a bagat intr-un tufis. Avand in vedere ca iubesc animalele, m-am apropiat si am vazut ca era vorba de o pisicuta ranita. Cel mai probabil a fost lovita de o masina si in urma acestui accident nu isi mai poate misca deloc coada si cred ca nici nu mai vede cu un ochisor. I-am dat sa manance, i-am pus apa si o paturica pe care sa doarma. Am fost cu pisicuta la un cabinet veterinar non stop cu speranta ca o voi putea lasa acolo si ca poate o va adopta cineva. Din pacate, mi s-a transmis ca nu o pot lasa acolo intrucat vor avea probleme cu conducerea cabinetului. Astfel, am fost nevoita sa ma intorc cu ea la culcusul ei improvizat sub acel tufis unde are o paturica pe care sa doarma, mancare si apa.”

Deci pisica nu are nevoie de ajutor financiar ci doar de un om cu suflet care s-o adopte dupa ce ii vor fi rezolvate probleme.

Dintre toti cei care ne urmaresc activitatea e cineva dispus s-o adopte?
In caz ca da dati-ne de veste la : asociatia.robi@gmail.com

pisi nevoie