Vika intre eutanasie si adoptie

vikaUndeva in Romania mai precis prin Targoviste o catelusa s-a ales cu coloana fracturata nu se stie din ce motiv. Putem presupune ca s-a intamplat in urma unui impact cu vreo masina. Cert e ca blanda catelusa a ramas tarandu-se pe strazi. Cineva ne-a solicitat ajutorul pentru ea, asa ca micuta a fost preluata de noi si internata la Clinica dr Bercaru. 
Situatia ei este clara, nu va mai putea merge niciodata si ca sa poata supravietui are nevoie de conditii speciale si multa atentie. 

O catelusa paralizata nu poate fi tinuta libera prin curte din cauza escarelor datorate frecarii cu orice fel de asperitati. Ea trebuie tinuta in casa pe o pardoseala lucioasa, pe paturici absorbante, spalata de cate ori e nevoie si plimbata pe afara cu ajutorul unui carucior.

Pentru ca nu-si simte partea posterioara nu are nici dureri si in timp se va obisnui cu handicapul ei si va scapa si de trauma psihica. 
Deci sanse sa duca o viata buna, multumitoare exista. Singura problema este cine anume se va incumeta s-o adopte si s-o ingrijeasca tot restul vietii ei.
Noi nu mai avem capacitatea de a prelua vreun caine in situatia ei pentru ca avem doi caini paralizati si ne e imposibil sa mai primim inca unul.

Vestea prostra in cazul ei este ca daca nu vom gasi un adoptator sau macar cazare temporara in maxim o saptamana Vika va fi eutanasiata.

Pentru ca nu vrem sa se intample asta va rugam sa distribuiti albumul ei.

In caz ca doriti sa o ajutati financiar pentru perioada cat va sta internata va reamintim conturile in care puteti dona.
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2 

Cont RON: RO16RNCB0073049952070001 
Cont EURO: RO05RNCB0073049952070005 
Cont USD: RO32RNCB0073049952070004 
Cod SWIFT: RNCBROBU
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro)
Va multumim inca o data pentru ajutorul dat animalutelor de care ne ocupam.