Ne straduim pe cat putem sa nu va aratam astfel de situatii.

84254108_3478472805558584_1843313737679765504_oRobina este o pisicuta semisalbatica prinsa la capcana acum multi ani ( la vremea aceea nu tineam evidente). In timp pisicuta a devenit mai pasnica dar niciodata atat de pasnica incat s-o promovam pentru adoptie.

Pana acum cateva zile era foarte vioaie, manca cu pofta si brusc starea ei s-a schimbat. Si-a pierdut un canin, de unde a aparut sangerarea, dar nu asta a determinat starea ei mai mult decat proasta.

Chiar daca s-a intamplat duminica 2 februarie 2020, zi in care Clinica dr Bercaru e inchisa, medicii i-au acordat ajutor imediat.
Robinei i-au fost facute analize, care nu sunt prea bune dar nici foarte rele, e posibil sa aiba probleme cu inima, are si ceva lichid in plamani asa ca a ramas internata in clinica si pusa la oxigen.

Vestea buna este ca a supravietuit. A baut multa apa dar cam atat.
Ce-o fi mai departe vom vedea.
Tineti-i pumnii va rugam. Este o pisicuta cum rar vezi si speram din tot sufletul ca-si va reveni.
Multumim din suflet echipei Bercaru ca ne-a ajutat in zi de odihna.

 

UPDATE 4 Februarie 2020: Starea pisicutei nu s-a ameliorat prea mult. De mancat nici vorba dar a baut apa si a inceput sa se ridice.
Medicii banuiesc ca ar putea avea probleme cu inima. Asa ca va trebui sa luam in calcul si acest control.

Va rugam sa-i tineti pumnii si nu uitati ca avem nevoie de ajutor pentru ea si altii aflati in nevoi speciale.

 

UPDATE : Robina a incetat sa mai existe. N-a avut parte de o familie doar a ei, dar a avut confortul necesar unei vieti decente pe care care noi i-am oferit-o din toata inima. Ne-a fost tare draga frumusetea asta mica si n-o vom uita niciodata.