Froli are nevoie de ajutor

froliDe trei zile plange, se taraste si mustele stau gramada pe ea. Asta ne-a spus o domnisoara de 19 ani care a vazut-o si ne-a solicitat ajutorul pentru ea.

Froli a fost internata pe 19 Septembrie 2018 la Clinica dr Bercaru unde a primit primele ingrijiri medicale.
A fost necesar sa fie tranchilizata pentru a putea fi curata de viermi. Radiografia ne descurajeaza dar speram ca medicii vor face minuni si vor „repara” sarmana pisicuta.

E trista si uneori cumplita viata animalelor cu sau fara stapan si partea proasta este ca AUTORITATILE nu misca un deget sa schimbe aceasta stare.

Vom reveni cu noutati.

________________________________________________________

frUPDATE: 25 Septembrie

A trecut o saptamana de cand Froli este internata. A fost gasita tarandu-se si pana acum n-a facut progrese.

Medicii nu au ajuns inca la o concluzie, timpul trece si odata cu el cresc si datoriile noastre catre cabinet asa ca ne-ar prinde bine o mana de ajutor din punct de vedere al sustinerii financiare.

In aceasta luna am platit deja pentru servicii veterinare doar la Clinica dr Bercaru 9215 lei, suma care ne-a secatuit contul, motiv pentru care va cerem ajutorul financiar.
Va multumim inca o data pentru ajutorul dat animalutelor de care ne ocupam.

_____________________________________________________

UPDATE: 8 Octombrie

Ne-a fost teama ca va ramane paralizata dar vestile sunt bune. Zi de zi starea ei se amelioreaza. Coada flasca incepe sa prinda putere, o labuta e deja functionala si cea de-a doua din spate incepe si ea sa tinda catre normalitate.
Vom reveni cu noutati si va rugam sa nu uitati ca datorita voua cei care ne sustineti activitatea putem ajuta animale aflate in suferinta. Va multumim necontenit pentru sustinere si desigur vom reveni cu noutati.

____________________________________________________

UPDATE: 21 Octombrie

Froli se simte mai bine, medicii au decis sa nu o mai opereze asa ca a fost externata. Sta separat momentan de alte animale ca sa se refaca complet, dar poate fi adoptata pentru ca nu are nevoie de ingrijiri speciale.