Extra – pisicuta cu probleme oftalmice.

extraUPDATE: 19.02.2018

Noi am numit-o Extra, pentru ca e minunata si incredibila totodata. E blanda si iubitoare. Trauma prin care a trecut si trece inca nu i-a afectat cu nimic psihicul pentru ca iubeste in continuare oamenii chiar daca acestia i-au provocat drama pe care o traieste acum.

Vom reveni cu noutati si totodata va reamintim conturile in care puteti dona in caz ca doriti sa ne sustineti activitatea. 


Nu va speriati pentru ca nu este vorba despre un pisoi extraterestru ci doar despre o pisicuta care a suferit un soc atat de mare incat i-au sarit ochii la propriu.

Cineva a gasit-o, a luat-o si a dus-o la Clinica veterinara dr. Bercaru unde a fost investigata si tratata.

Pentru ca n-au vrut s-o lase fara vedere pe nefericita pisicuta, medicii de la Clinica Bercaru s-au sfatuit cu specialistii in oftalmologie si au decis sa incerce sa-i salveze ochii, asa ca au recurs la o metoda de protejare a ochilor prin inchiderea lor fara a-i extirpa cu speranta ca dupa trei saptamani , cand inchiderea va fi inlaturata, ochii pisicutei vor fi refacuti si aceasta va putea vedea din nou. Nu este un experiment ci o recomandare a specialistilor oftalmologi.
Domnul care a adus-o la Clinica a achitat deja suma necesara investigatiei si operatiei de inchidere a ploapelor, dar mai departe nu-si permite sa plateasca spitalizarea si pentru ca e vorba de trei saptamani de internare, ne-a fost cerut ajutorul.

Oricat ne-ar fi de greu nu putem sa nu dam o mana de ajutor si pentru ca asta depinde in mare masura de ajutorul vostru va reamintim conturile in care puteti dona daca vreti s-o ajutam impreuna pe blanda pisicuta pe care noi am numit-o Extra.

Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439
Banca : BCR 2
Cont RON : RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: RO05RNCB0073049952070005
Cont USD : RO32RNCB0073049952070004
Cod SWIFT: RNCBROBU
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pewww.4animals.ro )
Nu uitati ca puteti ajuta si directionand cei 2% pentru asociatia noastra.
De asemenea ne puteti sponsoriza cu 20% din impozitul pe profit anual datorat in caz ca aveti o firma profitabila, suma care se scade din impozit.
Va multumim inca o data pentru ajutorul dat animalutelor de care ne ocupam.
Vom reveni cu vesti.