Voluntarii Oracle au adus bucurie din nou cateilor Robi.

79802061_3344822562256943_4508535146089021440_oAzi a fost din nou multa galagie in adapost pentru ca dupa cum bine stiti cateii nostri stiu ca atunci cand vin voluntarii Oracle, au parte de hrana umeda din belsug si asta-i incanta la nebunie dar ii si agita. Dupa ce se satura toti se lasa o liniste de mormant si asta-i momentul in care trebuie sa-i lasam sa-si faca siesta dar asta nu se intampla inainte de a fi alintati.

Despre voluntarii de la Oracle v-am tot spus ca sunt oameni de exceptie, multi dintre ei au animale si cativa au adoptat chiar de noi cate un animalut.

Sunt oameni de a carei prezenta ne bucuram de mult timp, oameni pe care-i asteptam mereu cu nerabdare si care au venit si pe canicula si pe ger si pe timp ploios cu mult noroi si nimic nu i-a impiedicat sa ne fie alaturi.

Le multumim din suflet pentru ca ne sunt alaturi de atata amar de timp, le multumim de asemenea pentru ca au planuri de viitor legat de modul in care ne pot ajuta, le multumim pentru ca exista si le dorim sa ramana asa cum sunt, buni, iubitori si gata sa ajute.
SARBATORI FERICITE, prieteni dragi sufletului nostru.