Va multumim oameni cu suflet minunat

25188826_1803513413054540_6718842498893604766_oNu este o surpriza pentru cei care ne cunosc activitatea ca nu avem conditii de lux pentru cateii din adapostul care nu este unul definitiv ci unul improvizat si extins din cauza celor care ne-au tot abandonat animale pe langa adapost.

Nu avem cum construi acolo si cautam de mult timp un teren pe care sa construim un adapost autorizat. E greu sa gasim unul in conditiile in care fara acordul primarului , al consilierilor si serviciului de urbanism, nu putem construi nicaieri in tara asta un adapost pentru catei si pisici.

Sfantul „Trafic de influenta” exista si functioneaza probabil doar ca noi nu ne dorim sa apelam la el. Am fost sfatuiti sa cerem autorizatie de construire, in caz ca vom gasi un teren, pentru ferma de animale. Se spune ca asa, adica mintind, am avea mai multe sanse.

Asta ne demobilizeaza cumplit si ne taie tot elanul de a ajuta animale de companie adica strict catei si pisoi. In alte tari, ceva mai civilizate decat a nostra, autoritatile ofera nu numai terenuri, ONG-urilor ci si sustinere financaiara. La noi nici macar un acord de a construi un adapost de caini si pisici n-o sa vedem.

Acum ca ne-am descarcat sufletul vrem sa va spunem ca avem alaturi de noi oameni minunati care din putinul lor ne dau o mana de ajutor care pentru noi inseamna mai mult decat va puteti imagina.

Avem o buna prietena pe numele ei Doina T. care lucreaza la o institutie importanta si care periodic are proiecte legate de imbunatatirea vietii cateilor nostri. La ultimul eveniment au venit multi voluntari si dintre ei George a inteles ca o mare problema este apa pe care o scoatem din put, manual.

George n-a stat pe ganduri, a cerut ajutor pentru noi si azi minunea s-a intamplat. O pompa, un generator si tot restul ne-a fost donat si acum e mult mai usor pentru noi sa scoatem apa. E mult mai usor si castigam timp in favoarea cateilor.

George si sotia lui au consumat azi mult timp punand in functiune pompa si maine vor veni din nou in adapost pentru a se asigura ca totul merge bine.

Nu va imaginati cat de mult pretuim ceea ce au facut. Le multumim din toata inima pentru initiativa. Le multumim de asemenea celor care au donat pentru bunastarea cateilor nostri.
Va dorim tot binele din lume.