Arunca o privire si ajuta daca vrei si poti.

adapostDaca nu stiti in ce conditii ne desfasuram activitatea si cum reusim sa salvam si intretinem cainii pe care i-am luat in custodie, aruncati o privire in acest album. Adapostul nostru este unul improvizat pe un camp. Aici nu putem construi nimic deoarece terenul nu ne apartine asa ca suntem nevoiti sa gasim solutii ca sa le asiguram protejatilor nostri un trai cat mai bun cu putinta. Ne dorim din tot sufletul sa le construim un adapost in care micutii nostri sa se simta mult mai bine, sa aibe unde alerga si desigur sa fie feriti de gerurile naprasnice si caldurile insuportabile din camp.
Situatia financiara nu ne permite nici macar sa visam la asa ceva. Doar din donatii si 2% din impozitul pe venit cu siguranta nu vom reusi niciodata sa construim un adapost pentru ei asa cum ne dorim.

Solutia in acest caz ar consta in SPONSORIZARI. Dupa cum stiti firmele platitoare de PROFIT pot incheia contracte de sponsorizare cu ONG-uri carora le pot oferi 20% din impozitul pe profit anual in limita a 3 la mie din cifra de afaceri, suma care se SCADE din impozitul datorat Statului. Cititi mai jos articolul de lege care reglementeaza cele afirmate mai sus :

NORME METODOLOGICE din 22 ianuarie 2004 de aplicare a Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal:
Art. 21: Cheltuieli

p)cheltuielile de sponsorizare şi/sau mecenat şi cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:
1.este în limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2.nu depăşeşte mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.
În limitele respective se încadrează şi cheltuielile de sponsorizare a bibliotecilor de drept public, în scopul construcţiei de localuri, al dotărilor, achiziţiilor de tehnologie a informaţiei şi de documente specifice, finanţării programelor de formare continuă a bibliotecilor, schimburilor de specialişti, a burselor de specializare, a participării la congrese internaţionale.
(la data 01-Jan-2007 partea 35^I modificat de Art. I, alin. (B), punctul 14. din Hotarirea 1861/2006 )”

Daca vreti si puteti sa ne ajutati SPONSORIZANDU-NE va rugam sa ne contactati la : asociatia.robi@gmail.com.
Multumim anticipat celor care le vor da micutilor nostri sansa de a trai mai bine.