Matty

mattyMascul
Data nasterii: Iulie 2015
Talie: Medie
Castrat

Matty este un catel gasit de noi la sfarsiul anului trecut, pe cand avea o luna. N-a stat prea mult la noi pentru ca a fost adoptat si dupa cateva luni Matty a fost returnat pentru ca era prea nazdravan si greu de strunit, el stand intr-un apartament si nu la curte unde probabil si-ar fi consumat ceva mai mult din energie.

Stapanii lui au suferit cumplit pentru ca l-au returnat si dupa cateva zile ne-au sunat si l-au luat inapoi. Toate bune si frumoase doar ca nazdravanul catel a muscat una dintre pisicile familiei de coada si din acest motiv pisica a avut nevoie de ingrijiri medicale si chiar interventie chirurgicala. 
Asta a fost picatura care a umplut paharul sau cireasa de pe tort, depinde cum vreti sa-i spuneti asa ca Matty a ajuns azi din nou in adapost.
Stapana lui Matty este in depresie pentru decizia luata dar lui Matty putin ii pasa. Imediat ce a ajuns in adapost, i-a mirosit a cateluse asa ca a inceput sa saliveze.

Matty are 10 luni si este exact in perioada in care pe masculi ii apuca dorul de prietenii, adica e in calduri, asa ca n-a suferit de loc pentru ca a ajuns in adapost. Are un singur gand si anume sa se imprieteneasca cu Glen o catelusa sterilizata deja, dar el nu stie asta.
In consecinta maine domnul Matty va ajunge la vet pentru castrare si sper ca n-o sa ne acuze nimeni pentru asta. O facem pentru linistea si sanatatea lui. Cu siguranta dupa castrare se va calma si-o sa-i fie mult mai bine.

Daca doriti sa il adoptati va rugam sa ne trimiteti un e-mail la asociatia.robi@gmail.com

Click aici pentru mai multe poze

matty 2